ЗНО-2021. На Рівненщині відбулося тестування з математики

   
Сьогодні школярі складають ЗНО з математики. У сучасному суспільстві ця наука користується попитом, розвиває наші розумові здібності – аналіз, дедукцію. Тому математика є однією з найбільш популярних серед учасників тестування.  У Рівненській області для проходження тесту з математики зареєструвалось 14 082 осіб. Для них створено 947 аудиторій у 61 пункті  ЗНО.

На виконання сертифікаційної роботи з математики (завдання рівня стандарт) відведено 150 хвилин, а для роботи з математики ( профільного рівня)- 210 хвилин.

На зовнішнє незалежне оцінювання з математики (профільний рівень) зареєструвалось 10 266 учнів, з математики (завдання рівня стандарт), – 3 816 учасників.

Із 14082 зареєстрованих, не прийшли на іспит – 5 317 осіб, що становить 37,76% відповідно.

Оскільки тестування з математики було наймасовіше, то прилеглі території пунктів тестування патрулювали екіпажі патрульної поліції.

При проходженні температурного скринінгу було виявлено одного учасника з підвищеною температурою.

Результати зовнішнього незалежного оцінювання з математики будуть розміщені на інформаційних сторінках учасників до 22 червня 2021 року.

Для учасників, які з поважних причин не змогли взяти участь в основній сесії зовнішнього незалежного оцінювання, проводиться додаткова сесія. Для цього потрібно протягом 5 днів після тестування з певного предмета (ураховуючи день проведення) подати заяву до відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти. Зразок заяви та перелік документів, які необхідно надати, можна знайти на сайті Українського та регіональних центрів оцінювання якості освіти.

Наступне тестування відбудеться 1 червня з української мови, української мови та літератури.

 

 

 


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram