Освітяни Рівненщини візьмуть участь у Всеукраїнському форумі “Україна 30.Освіта і наука”

   

З 31 травня до 2 червня відбуватиметься Всеукраїнський форум “Україна 30. Освіта та наука”.

Відкриє Форум Президент України Володимир Зеленський. У дискусійних сесіях братимуть участь представники офісу Президента, Уряду, Верховної Ради, Національної академії наук України, ректори університетів, представники молодих учених, інноватори, представники освітянського та експертного середовища, громадські діячі, представники реального сектору економіки.

Долучилися до форму освітяни Рівненської області – завідувачка кафедри педагогічних наук, психології і корекційної освіти, доцент кафедри Рівненського інституту післядипломної освіти Тетяна Ковбасюк. Вона візьме участь у важливих освітянських питаннях щодо створення Університету для підготовки фахівців у галузі новітніх технологій, мова йтиме і про українську освіту і науку у світовому вимірі її цифровізація та популяризація

Уже завтра, 1 червня,  участь у форумі та обговорені  питать комфортного середовище для всіх учасників освітнього процесу, власної освітньої траєкторії візьме Наталія Беляновська – начальник відділу загальної середньої та дошкільної освіти управління освіти і науки Рівненської ОДА.

Наталія Савіна, проректор з наукової роботи та міжнародних зв’язків НУВГП – ще один представник від Рівненщини, яка долучилася до Всеукраїнського форуму “Україна 30.Освіта і наука”.

Як популяризувати вітчизняну науку та залучити до неї молодь — основні теми для дискусій під час третього дня Форуму. Спікери розглянуть питання підтримки молодих учених, роль університетів як майданчиків для наукових досліджень та розвитку науки, державні замовлення на інноваційні розробки. Йтиметься і про зв’язок реального сектору економіки з наукою.

 

Онлайн-трансляція відбуватиметься на Youtube-каналі Форуму, Youtube-каналі та Facebook-сторінці МОН.


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram