В обласному науковому ліцеї відбулося нагородження призерів МАН

   

27 травня, до Дня науки, у обласному науковому ліцеї в м.Рівне відбулося нагородження 56 призерів Малої академії наук, що навчаються у ліцеї.

Нагадаємо, що 14-17 травня 2021 року у Києві відбувся ІІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України 2021 року, шестеро представників з Рівненщини потрапили потрапили до Всеукраїнського етапу МАН.

Директор  наукового обласного ліцею –  Наталія Сосюк:

“Дуже рада вітати усіх причетних до цього чудового свята: наших призерів, номінантів, наставників, вчителів, меценатів. На жаль, минулого року ми не змогли зібратися через карантин, тому цьогоріч серце особливо радіє такій зустрічі. Адже наші діти – це наша гордість, наші крила та натхнення. Ви одягаєте цей світ у нашу духовну вишиванку, наповнюєте ці кольори, нашою українською молитвою, вірою, ви сповнюєте наше життя оптимізмом. Тому, дивлячись на вас, хочеться жити і творити.”

Директорка закладу звернулася з подякою до учнів, учителів, викладачів-наставників, які навчають дітей досягати успіху.

Особлива подяка звучала для меценатів ліцею, адже саме завдяки їх благодійності, юні дослідники отримали грошову винагороду за свої наукові дослідження.

Тому, звертаючись до всіх присутніх, Наталія Сосюк, подякувала меценатам озвучивши просту істину: “Що не віддав, то все пропало, а що віддав, то все твоє”.

Участь у цьогорічному конкурсі взяли 58 старшокласників Рівненської області, які представили на розсуд журі 61 науковий проєкт.


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram