«Я – журналіст!» У Рівному нагородили учасників Всеукраїнського конкурсу

   

Нагороди з рук очільника
Рівненщини Віталія Коваля отримали юні журналісти області. «Розповідаю світові про незламність українців» – тема цьогорічного конкурсу. Учасники писали про героїв і героїнь – військовослужбовців, волонтерів, медиків, освітян та загалом тих, світлих людей, які ніби бджілки роблять корисні справи, кожен і кожна, що може.

Подяку від департаменту освіти і науки Рівненської ОДА за творче висвітлення теми волонтерської діяльності отримали члени міської ради старшокласників «Ватра» Центру дитячої та юнацької творчості Вараської міської ради.

Разом із тими, хто взяв до рук зброю, виборюють перемогу на волонтерському фронті освітяни Вараша. На базі міського управління освіти вчителі створили волонтерський штаб і долучили до цієї діяльності усі школи громади. Варто додати, що ця робота була відзначена дипломом другого ступеня на нагородженні в Києві.

Загалом на Всеукраїнський конкурс «Я – журналіст» подали свої роботи 808 учасників з усієї України, з них 127 – з Рівненщини. За звання найкращого юного журналіста мають право змагатися учні 8-11 класів загальної середньої та професійної освіти. З Рівненщини дві роботи зайняли призові місця на Всеукраїнському рівні. Тому було прийнято рішення відзначити і інших учасників з області. На Рівненщині конкурс проводиться з 2009 року.


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram