Рівненський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти відзначив своє 80-річчя

   

З нагоди свята до РОІППО завітало чимало гостей. Працівникам інституту вручили нагороди, почесні грамоти та подяки. Привітали їх виконанням пісень і творчі колективи області.

«Залучайте новації, молодіжні ініціативи – і разом ми рухатимемось вперед та вдосконалюватимемось. Адже без освіти важко уявити процвітаюче майбутнє країни. Вітаю вас з ювілеєм, бажаю здобутків та не зупинятися на досягнутому», – звернувся до учасників свята перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін.

«Ми разом впроваджуємо реформи, втілюємо в життя Нову українську школу. Від наших спільних зусиль залежить якість освітнього процесу, успішним результатом якого є освічене покоління. Тож хочу побажати всім тримати руку на пульсі змін та докладати максимум зусиль для підготовки висококваліфікованих кадрів», – розповів начальник управління освіти і науки Рівненської ОДА Григорій Таргонський.

Окрім вітальної частини цього дня освітяни працювали за напрямками: «природничо-математичний калейдоскоп», «психологічний коворкінг», педагогічний «Open-spase», екшн-квест «Родзинки інституту: шукай та знаходь». Гостям презентували співпрацю інституту із закладами освіти, органами місцевого самоврядування, об’єднаними територіальними громадами, обласними комунальними закладами та громадськими організаціями.

До слова, щороку на базі закладу підвищують кваліфікацію близько 7 тис. педагогів. І не лише з Рівненщини. Крім того, тут проводять різноманітні наукові конференції, семінари та тренінги.


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram