Делегація керівників закладів професійно-технічної освіти Хмельниччини відвідала Рівненщину

   

Більше двох десятків керівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти на чолі з директором Департаменту освіти і науки Хмельницької облдержадміністрації Олегом Фасолею переймали успішний досвід роботи колег із Рівненщини. Гості із Хмельниччини відвідали Вище професійне училище № 1 м. Рівне, Рівненське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі, Квасилівський професійний ліцей та Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту.

Гості оглянули виробничі та навчальні приміщення, навчально-практичні центри, ознайомились із новітніми технологіями та побачили результати навчання учнів у вигляді майстерно зроблених художніх виробів, приготованих страв, а також сучасних меблів у класах, які разом із своїми вчителями змоделювали та зробили учні.

«На Рівненщині діє 19 професійно-технічних навчальних закладів. Ми вже відкрили 17 навчально-практичних центрів та плануємо цьогоріч дати старт ще чотирьом. Наша область має найкращу мережу закладів професійно-технічної освіти в Україні, як за кількістю учнів в розрахунку на  одного викладача, так і, відповідно, за  собівартістю навчання. Ми раді зустрічати гостей, давайте разом дізнаватися щось нове, навчатися та вдосконалюватися», – звернувся до гостей начальник управління освіти і науки Рівненської ОДА Григорій Таргонський.


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram