На Рівненщині вручили сертифікати обласних премій талановитій молоді та культурним діячам

   

Кращі учні та студенти, творча молодь, діячі культури та мистецтва Рівненщини сьогодні отримали нагороди з рук голови Рівненської ОДА Віталія Коваля.

95 студентів та учнів за підсумками навчального року отримали обласні премії у розмірі 5 тисяч гривень кожна.

Іменні сертифікати одержали:
– 29 призерів IV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад із базових предметів;
– 27 призерів ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України;
– 5 призерів Міжнародного конкурсу знавців української мови Петра Яцика;
– 34 призери Всеукраїнського мовно-літературного конкурсу ім.Т.Шевченка та всеукраїнських конкурсів, учасники міжнародних та всеукраїнських науково-практичних конференцій.

Премії у розмірі 10 тисяч гривень отримали 7 учнів загальноосвітніх закладів, які мають перемоги у двох конкурсах всеукраїнського рівня.

10 стипендій та 2 гранти для створення і реалізації творчих проєктів призначено представникам творчої молоді, діячам культури та мистецтва Рівненщини.

«Ще раз щиро вітаю Вас ! Своїми перемогами і здобутками ви демонструєте, що українці – надзвичайно талановитий, працелюбний і інтелектуальний народ. Переконаний, що ваші здобутки незабаром визначатимуть долю країни, а новизна та незаангажованість думки сприятимуть розбудові демократичного суспільства», – підсумував Віталій Коваль.


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram