На Рівненщині майже дві тисячі вступників до магістратури взяли участь у єдиному вступному іспиті з іноземної мови

   

Сьогодні, 1 липня, у Рівному 1 843 особи складали вступні іспити до магістратури з іноземної мови (англійської, німецької, французької або іспанської) за технологією ЗНО.

Основна сесія ЄВІ пройшла у дві зміни. Для виконання 42 завдань у розпорядженні учасників тестування було 60 хвилин. Результати іспиту розмістять на інформаційних сторінках вступників у «Кабінеті учасника ЄФВВ/ЄВІ» не пізніше ніж за 14 календарних днів від дня проведення тестування.

До проведення ЄВІ у Рівному було залучено більше двох сотень осіб, серед яких уповноважені особи УЦОЯО, керівники пунктів та їхні помічники, інструктори та чергові. Під час тестування були присутні медики. Охорону пунктів та контейнерів здійснювали представники Державної служби охорони, ззовні за правопорядком слідкували працівники поліції.

Через пандемію COVID-19 тестування пройшло в особливих умовах. Як розповів в. о. начальника управління освіти і науки Рівненської облдержадміністрації Олександр Набочук, перед іспитом його учасникам вимірювали температуру, діяв масковий режим та правила соціального дистанціювання. Приміщення для тестувань провітрили та продезінфікували.

Вже 3 липня вступники до магістратури складатимуть єдине фахове вступне випробування, що передбачає виконання тестових завдань з права та загальних навчальних правничих компетентностей.

Для осіб, що з поважних причин не взяли участь в основній сесії вступних випробувань до магістратури, проводять додаткову сесію. Для учасників єдиного вступного іспиту з іноземної мови її проведуть 16 липня, єдиного фахового вступного випробування – 17 липня.


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram