«Велике будівництво»: Віталій Коваль ознайомився із ходом будівництва дитячого садка у Березному

   

Дошкільний заклад розпочали будувати «з нуля» у 2017 році. А вже невдовзі садок зможе прийняти 150 своїх перших вихованців. Майстри вже завершили зовнішні роботи. Завдяки сучасним енергозберігаючим технологіям дитячий садок економитиме тепло, а відтак і кошти на його утримання.

Наразі будівельники завершують внутрішні роботи, працюють над благоустроєм прилеглої території, встановлюють ігрові майданчики.

«З травня місяця, з моменту останньої поїздки на цей об’єкт, ми бачимо суттєві зрушення у будівництві дитсадка. На сьогодні роботи доходять до фінішу. Тому садочок ми будемо здавати навіть з певним випередженням – орієнтовно в серпні цього року», – підкреслив Віталій Коваль.

Зведення такого закладу важливе для березнівських родин з дошкільнятами, стверджує міський голова Березного Руслан Пилипчук. Адже існуючі дитсадки переповнені на 200 %. Тому відкриття садочка допоможе покращити ситуацію з нестачею місць для дошкільнят та розвантажити діючі заклади.

Загалом над будівництвом дошкільного закладу трудяться в середньому 40 працівників, третина з них – місцеві жителі. Усі вони офіційно працевлаштовані, отримують «білу» заробітну плату, сплачують податки, що стабільно надходять до місцевих бюджетів. Тому «Велике будівництво» – це не лише поліпшення соціальної інфраструктури для людей. Національна програма має й позитивний економічний ефект.

https://www.facebook.com/RivneODA/videos/2341642029463204/


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram