Мережа навчально- практичних центрів від сьогодні стала ще більш сучаснішою та розширила можливості у впровадженні навчання впродовж життя

   

Професії дорожнього будівництва дуже складні тому потребують підготовки та перепідготовки , підвищення кваліфікації. Проведення ремонтних робіт, очищення і оформлення доріг, бордюрів, розмітка дорожнього полотна, установка дорожніх знаків і багато інших навичок відтепер зможуть здобути в новоствореному навчально-практичному центрі на базі закладу професійної освіти – Вище професійне училище 22 м Сарни.

Завдяки синергії зусиль усіх зацікавлених сторін: керівництва закладу, влади та інвесторів в особі Українського фонду соціальних інвестицій та представництва ЄС в Україні професійна освіта має потужну навчально- виробничу базу базу.

Сучасна професійна підготовка молодого робітника за професією дорожнє будівництво є актуальною та затребуваною на національному ринку праці European Union in Ukraine у партнерстві з німецьким банком розвитку KfW та Міністерство освіти і науки України передали дев’ять одиниць дорожньо-будівельної техніки Вище професійне училище 22 м. Сарни в межах проєкту «EU4Skills: Модернізація інфраструктури системи професійно-технічної освіти в Україні», який реалізує Український Фонд соціальних інвестицій.

Окрім габаритної техніки, училище також отримало чотири запчастини та три навчальні агрегати. Ця техніка допоможе осучаснити та поліпшити навчальний процес студентів за професією «Машиніст дорожньо-будівельних машин».

Фінансований ЄС проєкт «EU4Skills: Модернізація інфраструктури системи професійно-технічної освіти в Україні»


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram