«З вірою у майбутнє»! Юні зірки підкорюватимуть сцену обласного фестивалю

   

10 травня у стінах Палацу дітей та молоді відбудеться обласний фестиваль художньої творчості «З вірою у майбутнє». З кожним роком конкурс набирає обертів, свої таланти прагнуть показати публіці все більше дітей. Щорічно захід проводиться серед учнів спеціальних шкіл та навчально-реабілітаційних центрів, втім цього разу до гала-концерту долучили представників спеціалізованих закладів освіти та санаторних шкіл. Загалом на сцені фестивалю свої таланти продемонструють 110 дітей.

Активно до майбутнього виступу готується Дарина Водинська та Павло Савчук. Це одинадцятирічні учні Спеціальної школи смт. Мізоч, що займаються на гуртку естрадного співу.

«Даринка – веселинка, дівчинка – сонечко. Така ніжна, маленька і водночас не по роках доросла. Адже має двох маленьких братиків про яких завжди дбає. У житті дівчинка не може пройти повз, коли комусь боляче. Можливо саме тому, мріє стати послом доброї волі та займатися благодійністю», – розповідають педагоги школи. Павлик – серйозний та виважений хлопчик. Разом вони складають дует естрадного співу «Мрія», що виступатиме на гала-концерті із піснею «Я бажаю Вам щастя».

У дружній атмосфері дітей навчає вокалу талановитий педагог Спеціальної школи в с.Тучин, керівник гуртка «Музичний калейдоскоп» Вікторія Юрчук. Дует «Карамельки», який виступатиме на фестивалі створений у 2022 році. Четвертокласниця Анастасія Захаревич полюбляє уроки логоритміки та фізкультури, а у вільний від занять час разом із подружкою Улянкою Юрчук малюють. Втім, найбільше дівчаток об’єднує захоплення вокалом. «Дуже люблю співати. Вірю в те, що музика об’єднує людей, головне слухати та співати серцем», – говорить Настя.

По-весняному тепло стане від семи сонячних промінчиків, які вийдуть на сцену фестивалю вже за тиждень. Вихованці Спеціальної школи №1 с. Чудель завжди усміхнені та позитивні. Соломійка, Іринка, дві Наталки, Валерія та Русалінка – яскраві, щирі, привітні зірочки закладу. Дівчата завжди з радістю чекають виступів, щоб подарувати глядачам радісні емоції.

Кожна дитина – це цілий світ, а талант – цінний дар! Потрібно в кожному знайти ту саму іскорку, яка при вірному підході розгориться великим вогнем.

Вихованці вищеназваних закладів, це діти із тяжкими порушеннями мовлення. Незважаючи на це, вони активні, цікаві, талановиті і соціально адаптовані, як і їх однолітки. А завдання для нас, дорослих, підтримати цих діток і допомогти їм проявити свої безмежні таланти. Адже кожна людина має право на щасливе дитинство, незалежно від обставин!

Дует «Карамельки»

Колектив «Сонячні промінчики»

Дует «Мрія»


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram