“З вірою у майбутнє” – у Рівному відбувся XVII  обласний фестиваль-конкурс художньої творчості (ВІДЕО)

   
Незабутні враження та шквал позитивних емоцій сьогодні дарували глядачам вихованці спеціальних шкіл Рівненщини. Саме сьогодні, 18 травня, в міському будинку культури  відбувся XVII  обласний фестиваль-конкурс художньої творчості “З вірою в майбутнє”.

Всі учасники фестивалю – це діти з особливими освітніми потребами, з не простими долями, але сьогодні вони – зірки. Діти вийшли на сцену міського будинку культури, за підтримки своїх керівників, щоб ще раз довести, що з вірою та терпінням можна всього досягнути.

Начальник управління освіти і науки Рівненської ОДА Петро Коржевський:

“Готуючись до даного концерту, ми собі поставили питання:  Якого майбутнього ми хочемо для вас? І нам хочеться, щоб воно було різнобарвним, щоб воно було у палітрі всіх кольорів, аби ви, виходячи на сцену, могли відучувати гордість, що ви українці і відчували себе захищеними у цій країні. Ми хочемо вам пообіцяти, що наступний фестиваль буде ще грандіознішим. І дякуємо за позитивні і щирі емоції”.

Фестиваль-конкурс художньої творчості «З вірою в майбутнє» проводиться щороку серед учнів спеціальних шкіл та  приурочений до Міжнародного дня захисту дітей.

Організатором фестивалю-конкурсу є управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації cпільно з навчально-методичним центром естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області, режисер заходу – Oksana Ihas.

Сьогодні діти випробовували свої таланти за такими номінаціями: хореографія, вокально-хоровий та музичний жанри, художнє читання тощо. Участь у гала-концерті взяло близько 75 дітей.

З вітальним словом виступила заступник начальника – начальник відділу інклюзивної, спеціальної, позашкільної освіти та виховної роботи управління освіти і науки Рівненської ОДА Марина Пашковська:

“Ми раді вітати на цій сцені наших дітей, справжніх зірок. Сьогоднішнє свято- це свято талантів і щирих емоцій. Раді надати можливість проявити свої таланти кожному з вас. Ми віримо у вас та ваше світле майбутнє”.

Всі учасники концерту плідно працювали і під керівництвом своїх педагогів ще раз довели, що кожна дитина талановита і обдарована. А майбутнє  наших дітей стане кращим завдяки нашій спільній співпраці.

Фінальну пісню, разом з усіма 17 вокалістами заспівала Julia Tymochko.


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram