По 15 тисяч гривень отримали молоді вчені Рівненщини    

   

 П’ять обласних премій у розмірі п’ятнадцяти тисяч гривень кожна отримали молоді учені області. Така винагорода призначається за заслуги та досягнення в галузі фундаментальних і прикладних досліджень та науково-технічних розробок.

На основі рішення конкурсної комісії премії призначаються спільним розпорядженням голів Рівненської ОДА та обласної ради.

Цьогоріч,  до Дня науки, п’ятьом лауреатам вручено сертифікати обласних премій на суму п’ятнадцять тисяч гривень кожна, на загальну суму 75 тис. грн.

Така обласна премія запроваджується щороку для молодих науковців, які досягли вагомих наукових здобутків. Це особи до 35 років включно, з освітою не нижче магістерського рівня. Або ж, до 40 років включно, зі ступенем доктора наук, – повідомив начальник управління освіти і науки облдержадміністрації Петро Коржевський.

 

Виплата премій здійснюється за рахунок коштів, передбачених в  обласному бюджеті на Обласну програму підтримки молоді на 2021 – 2023 роки, схвалену розпорядженням голови Рівненської обласної державної адміністрації від 16 грудня 2020 року № 776 та затверджену рішенням Рівненської  обласної ради  від 24.12.2020 № 45.

 

Лауреатами обласної премії стали:
Куницький Сергій Олегович – кандидат технічних наук, провідний науковий співробітник науково-дослідної частини Національного університету водного господарства та природокористування.


Павелко Ольга Віталіївна – доктор економічних наук, доцент кафедри обліку і аудиту Національного університету водного господарства та природокористування


Ткачук Ольга Володимирівна – кандидат психологічних наук, старший викладач кафедри психології та педагогіки Національного університету «Острозька академія».


Павелків Катерина Миколаївна – доктор педагогічних наук, професор кафедри іноземних мов Рівненського державного гуманітарного університету


Марчук Оксана Олександрівна – доктор педагогічних наук, професор кафедри педагогіки ПВНЗ «Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка Степана Дем`янчука».

 

 


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram