З перемогою і бойовим духом завершилася військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура»)

   
З 8-по 12 червня в лісовому масиві поблизу с. Олександрія Рівненської області проводився ІІ (обласний) етап Всеукраїнської дитячо- юнацької військово- патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), в якому взяли участь 14 команд області.  Юні туристи навчалися і змагалися у різних цікавих конкурсах та змаганнях. Пройшли загартування та отримали справжню школу виживання.
Призові місця у грі «Сокіл»(«Джура») в старшій віковій групі вибороли:
рій «Стріла» Вараського ліцею №1 Вараської міської ТГ – І місце;
рій «Чуб» Коростського ліцею Сарненської районної ради – ІІ місце;
рій «Січ» Рівненської української гімназії Рівненської міської ради – ІІІ місце.
В середній віковій групі переможцями стали:
рій «Квасилівські осавули» Квасилівського НВК “школа-ліцей” Рівненської районної ради – І місце;
рій «Відважні соколи» Тараканівського ліцею Тараканівської сільської ради – ІІ місце;
рій «Дубравці-нащадки» Дубенської ЗОШ №6 Дубенської міської ради – ІІІ місце.
Нагороджувала переможців заступник начальника управління – начальник відділу інклюзивної, спеціальної, позашкільної освіти та виховної роботи управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації Марина ПАШКОВСЬКА.
Ці змагання стали чудовим елементом виховання у молоді глибоких національно-патріотичних переконань, підготовки до військової служби та захисту своєї Батьківщини. Гра «Сокіл»(«Джура») залишила в пам’яті учасників незабутні спогади та чудові враження, адже етапи проходження змагань в польових умовах згуртували юних джур, бо ця гра – це великий світ, в якому знаходять нових друзів, нові знання та проходять випробування на єдність.
Щиро дякуємо координаторам, організаторам, членам суддівської колегії та усім, хто долучився до важливої справи виховання у підростаючого покоління патріотизму та готовності боронити рідну Вітчизну.
Слава Україні.

Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram