Відновлення економіки регіону через профтех освіту: на Рівненщині відбувся форум для методистів

   

В рамках Всеукраїнського тижня професійної освіти, що триває з 22 до 26 травня на Рівненщині стартував форум щодо діяльності методичних служб «Актуальність та важливість професійної освіти у відновленні економіки регіону».

До участі у заході були запрошені методичні працівники усіх закладів професійно-технічної освіти області. Спікерами форуму стали: заступниця директора освіти і науки Рівненської ОДА Олена Полюхович, директор Навчально-методичного центру естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів області Володимир Климюк, директорка Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Рівненській області Валентина Бондарчук.

Присутні освітяни дізналися, як розвивати людський капітал у сфері професійної освіти і навчання, вибудовувати комунікаційну стратегію та розставляти акценти у інформаційному полі. Валентина Бондарчук розповіла про основні вектори професійного розвитку педагогічних працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти в умовах реалізації освітніх та професійних стандартів.

Квасилівський професійний ліцей представили на форумі, як успішний кейс закладу професійної освіти нового покоління. Адже заклад і справді є популярним серед здобувачів освіти, зокрема, і через його осучаснення, вдалому добору педагогічних і виробничих кадрів та зміні підходу до самої суті професійної освіти.


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram