Відбулася нарада директорів закладів загальної середньої освіти обласного підпорядкування

   
3 червня проведено обласну нараду директорів закладів загальної середньої освіти обласного підпорядкування на базі комунального закладу «Мізоцька спеціальна школа І-ІІ ступенів» Рівненської обласної ради.

У нараді взяли участь представники управління освіти і науки облдержадміністрації, управління запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України у Рівненській області, Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області, Рівненського державного гуманітарного університету.

У рамках наради розглядалися питання: про особливості організації освітнього процесу, досягнення та виклики; про забезпечення пожежної безпеки закладів освіти області; про реформування системи шкільного харчування: ключові аспекти та сучасні підходи; про затвердження методичних настанов щодо розроблення, запровадження та використання постійно діючих процедур, які базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках в закладах освіти.

Під час наради обговорено  ряд важливих, актуальних,  робочих питань, визначено вектор руху, пропрацьовано дорожню карту трансформації санаторних шкіл, бачення щодо профілю майбутніх навчальних закладів, траєкторії розвитку кожного закладу освіти.

Ще раз наголошено про дотримання вимог нормативно-правових актів щодо організації харчування в закладах освіти.

Задля розвитку професійного потенціалу директорів закладів освіти проведено тренінг «Командна робота і взаємодія» кандидатом психологічних наук, доцентом кафедри загальної психології та психодіагностики Оленою Ставицькою.

За результатами наради директорам закладів освіти надано протокольні доручення до виконання.

 


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram