Успіхи вихованців дитячо-юнацької спортивної школи

   

Дистанційне навчання та війна не завадили розвитку спортивного потенціалу Рівненщини.

Комунальний заклад «Обласна спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву» Рівненської обласної ради налагодив активний процес підготовки спортсменів.

У закладі функціонує 4 відділення із видів спорту. Всі тренери працюють за дистанційною формою навчання. Вихованці, які перебувають за межами України та міста Рівного, отримують завдання онлайн та працюють на місцях за місцем перебування.

Тут займаються чимало кандидатів у майстри спорту, спортсменів першого, другого та третього розрядів.

Упродовж 2021 року  вихованці закладу позашкільної освіти  брали участь у багатьох спортивних заходах. Це першості ОСДЮСШОР, чемпіонати області, всеукраїнські та міжнародні змагання, чемпіонати України, Європи та світу.

Чотирнадцять  вихованців відділень  у складі збірних команд України в різних вікових категоріях захищали честь держави на чемпіонатах Європи та світу здобувши золото та срібло.

Комунальний заклад забезпечує розвиток здібностей вихованців в обраному виді спорту, створює умови для гармонійного виховання, фізичного розвитку, набуття навичок здорового способу життя.

Тренери нещодавно розпочали свою роботу на спортивних майданчиках (пляжний волейбол, баскетбол, теніс, легка атлетика). Діти, які зараховані до складу збірних команд України, перебувають на навчально-тренувальних зборах у Туреччині, Австрії, Латвії.

Спортсмени відділення пляжного волейболу та баскетболу під керівництвом тренерів перебувають на навчально-тренувальному зборі в Ольштенському воєводстві (Польща) у кількості 45 спортсменів.

Тримаємо освітній фронт та працюємо для нових звершень.


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram