Університет на Рівненщині запрошує школярів познайомитися із професією журналіста

   

Факультет журналістики Міжнародного економіко-гуманітарного університету імені академіка С. Дем’янчука пропонує учням 8-11-их класів дізнатися більше про особливості професії журналіста.

Зробити це можна, ставши учасником професійних конкурсів для школярів, які із 10 до 30 травня 2022 року відбуватимуться на базі університету.  Серед них:

«Турнір юних журналістів» – змагання для ознайомлення із практичними аспектами діяльності засобів масової інформації, особливостями українського медійного простору, виготовлення якісних та об’єктивних інформаційних матеріалів.

«Шкільний блогер-трендмейкер» – конкурс на краще інформаційне наповнення шкільної сторінки у соціальній мережі для учнів, зацікавлених у вивченні журналістики, блогосфери та трендмейкерства, використанні елементів медіаграмотності в позашкільній діяльності, освоєнні фото та відеоредакторів, використанні соціальних мереж як платформ для передачі інформації та активізації аудиторії.

Долучитися до конкурсів можуть усі охочі школярі та їхні педагоги.

Для майбутніх випускників загальноосвітніх навчальних закладів – це шанс визначитися із професією та підвищити рівень власної медійної грамотності.

На учасників чекають відзнаки від організаторів подій.

Ілюстрація із відкритих джерел


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram