Управління освіти і науки РОДА спільно із КЗ “Обласний молодіжний пластовий вишкільний центр” запрошують вчителів долучитися до серії вебінарів щодо застосування дистанційних технологій навчання

   
На сучасному етапі навчання і виховання дітей важливим методом залишається бесіда. Саме тому, в умовах, коли діти не можуть спілкуватися з однолітками, питання проведення онлайн-уроків з інтерактивною складовою набуває особливого значення.
Освітні установи України та світу, а з ними й пластові виховники, під час карантину, активно використовують різноманітні засоби для проведення онлайн-занять. Онлайн-інструментарій дає можливість залучити дитину до навчального процесу без допомоги батьків, оцінити об’єктивний рівень знань учнів та дозволяє проводити виховну працю з дітьми.
КЗ “Обласний молодіжний пластовий вишкільний центр” пропонує серію інтерактивних вебінарів для освітян Рівненщини щодо організації онлайн-уроків з використанням найпопулярніших та найефективніших онлайн-платформ: Skype, Zoom, Google Meet, Kahoot, Trello, Google Forms. Зголоситися до участі у вебінарі можна, заповнивши форму за посиланням.


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram