Учні з Рівненщини здобули призові місця на ХІХ Всеукраїнському чемпіонаті з інформаційних технологій «Екософт-2020»

   

У Національному еколого-натуралістичному  центрі учнівської молоді 25-28 лютого пройшов XІХ Всеукраїнський чемпіонат з інформаційних технологій «Екософт-2020». За підсумками відкритого постерного захисту робіт учасники з Рівненщини посіли призові місця.

Вихованку інформаційно-технологічної  школи Рівненського міського Палацу Дарину Тригуб за роботу «Нейронна мережа для озвучення тексту зімітованим голосом» та учня 10 класу Масевицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Рокитнівської районної ради Іващука Назара за роботу «Розробка ігрової програми «Jumping man» з використанням платформи Unity 2D» нагородили дипломами ІІ ступеня. Вихованець інформаційно-технологічної  школи Рівненського міського Палацу Максим  Морозинський отримав дипломом ІІІ ступеня за роботу «Автоматизована система відмітки присутності учнів».

Під час заходу відбувся також парад делегацій National Fest, тренінг для учасників змагань щодо участі в національних та міжнародних конкурсах, проектах 2020 року, майстер-клас «Особливості представлення країни та її національного різноманіття на Міжнародних заходах».


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram