Учні Тараканівського ліцею беруть участь у III етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл»

   
30 червня  стартував ІІІ Всеукраїнський етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура-2021: Інгульська Січ»)  в середній віковій групі. Рівненщину представляє цього року рій «Відважні соколи» Тараканівського ліцею з Дубенського району під керівництвом Олени Петрук.

Патріотична гра створена з метою виховання у молоді глибоких національно-патріотичних переконань, підготовки до військової служби та захисту своєї Батьківщини, активної громадянської позиції.

Програмою Гри в період з 30 червня по 11 липня передбачено проведення з учасниками ряду профільних тематичних занять та майстер-класів, зокрема були проведені заняття за участю військовослужбовців Кропивницького гарнізону. В польових умовах в учнів є можливість проявити себе, свою відвагу, навчитися взаємодіяти з оточенням, змагаючись у цікавих іграх та конкурсах.

Рої – переможці ІІ обласних етапів Гри з усіх куточків України розмістилися на території комунального закладу «Кіровоградський обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій», що у Кропивницькому.

Досвідчені інструктори навчали учасників окремих елементів тактичної медицини та практично відпрацьовували з ними неповний розбір та збір стрілецької зброї.


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram