У Дубровицькому НВК «Ліцей-школа» розвивають сучасне освітнє середовище

   

Директор департаменту Петро Коржевський відвідав Дубровицький навчально-виховний комплекс «Ліцей-школа» Дубровицької міської ради у складі делегації голови Рівненської облдержадміністрації  Віталія Коваля до Сарненського району.

Зазначимо, що Дубровицький навчально-виховний комплекс «Ліцей-школа» Дубровицької міської ради – освітній заклад з профільним навчанням, який забезпечує науково-теоретичну, природничо-математичну, гуманітарну підготовку дітей та створює умови для реалізації індивідуальних творчих здібностей і обдарувань.

Заклад динамічно оновлюється та постійно розвивається.

Минулоріч у рамках субвенції «Спроможна школа» у Дубровицькому НВК «Ліцей-ЗОШ І-ІІ ступенів» влаштували шатровий дах, провели зовнішнє опорядження фасадів, замінили вікна та зовнішні двері, реконструювали систему опалення. Загалом виконано робіт на майже 18 мільйонів гривень за кошти державного бюджету та співфінансування з місцевого бюджету Дубровицької міської ради.

На даний час ліцей включено до програми Президента Володимира Зеленського «Велике Будівництво» 2022 та заплановано облаштування спортивних майданчиків закладу.

 


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram