«Тиждень відкритого уряду – 2023». У Рівному студенти обговорили перспективи публічної служби

   

Нині в Україні майже 36 тисяч вакантних посад державних службовців. Їх можуть зайняти нинішні студенти, які в подальшому обиратимуть професійну діяльність.

Про можливості залучення молоді до публічної служби її перспектив, а також про розвиток необхідних особистісних навичок для самореалізації говорили на зустрічі «Міжсекторальний діалог щодо залучення молоді як публічних управлінців у Рівненській області», що відбулася в рамках ініціативи «Тиждень відкритого уряду».

У обговоренні взяли участь фахівці департаментів Рівненської ОДА, Рівненського регіонального центру підвищення кваліфікації та координаторка проекту USAID Говерла в Рівненській області.

Студенти мали змогу послухати виступи спікерів щодо переваг на недоліків у роботі органів державної влади та органів місцевого самоврядування. Також була висвітлена тематика євроінтеграції в рамках Тижня Європи.

Молодь отримала цінну інформацію про функціонування публічної служби та дізналися про навички, необхідні для успішної кар’єри в цій сфері.

Варто додати, що захід проводиться в рамках ініціативи «Тиждень відкритого уряду», в рамках міжнародної ініціативи «Партнерство «Відкритий уряд» з 8 по 12 травня 2023 року.


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram