Триває вебконференція для педагогів «Актуальні проблеми організації освітнього процесу в закладі освіти в 2020-2021 навчальному році»

   

Рівненський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти 8 вересня розпочав щорічну вебконференцію в для педагогічних працівників закладів освіти області на тему «Актуальні проблеми організації освітнього процесу в закладі освіти в 2020-2021 навчальному році». Вона триватиме до 10 вересня.

Під час заходу науково-педагогічні та методичні працівники інституту акцентують увагу на особливостях організації освітнього процесу в закладах освіти в умовах компетентнісної освіти, актуальних проблемах виховання в закладах загальної середньої освіти, реалізації Програми національного виховання у закладах освіти Рівненщини на 2020 – 2025 роки, особливостях організації освітнього процесу в умовах інклюзивного навчання. Педагогів ознайомлюють із новими вимогами щодо реалізації сучасних підходів до викладання навчальних предметів, діляться з колегами практичними порадами щодо організації освітнього процесу в умовах карантину із застосуванням технологій дистанційного навчання.

Переглянути вебконференцію можна на каналі  youtube.

Матеріали відеоконференції за посиланням.


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram