Тримаємо освітній фронт! Позашкільна освіта – важлива!

   

Сьогодні в нелегкий час для нашої держави позашкільна освіта тримає освітній фронт.  Збереження довкілля, допомога птахам, тваринам – збереже  наш край.

Важливою складовою позашкільної освіти є участь у різноманітних конкурсах та проєктах.

Так, упродовж квітня 2022 року, проведено обласні етапи всеукраїнських конкурсів «Кролик», «Годівничка» та  «День зустрічі птахів», до участі в яких долучилися близько 100 вихованців комунального закладу  «Станція юних натуралістів» Рівненської обласної ради.

Метою вказаних конкурсів є актуалізація уваги дітей та учнівської молоді  до сучасних проблем екології; проведення просвітницької роботи та практичних дій із охорони та збереження природних ресурсів.

У ході обласних етапів конкурсів гуртківці розробляли свої власні бізнес-проєкти кролеферм, проводили дослідження в галузі тваринництва; виготовляли та  розвішували годівнички; складали кросворди, вірші, проводили конкурси та вікторини; готували фотозвіти та тематичні виставки.

Матеріали переможців обласних етапів надіслано на Всеукраїнський етапи конкурсів до Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді в м. Київ.


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram