Територіальні громади Рівненщини отримали шкільні автобуси

   

Вручення  шкільних автобусів закладам загальної середньої освіти територіальних громад Рівненщини відбулося сьогодні, 12 жовтня 2021 року.

Ключі від новеньких яскраво-жовтих шкільних автобусів директори 15 закладів загальної середньої освіти  області отримали від голови Рівненської обласної державної адміністрації Віталія Коваля, першого заступника голови ОДА Сергія Подоліна, народних депутатів Олександра Аліксійчука, Олександра  Ковальчука, Олександра  Салійчука. Відтепер учні та педагоги закладів, що проживають поза межею пішохідної доступності, зможуть швидко та комфортно добиратись до місця навчання та роботи сучасними шкільними автобусами.

Департаментом освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації за кошти освітньої субвенції з державного бюджету на придбання шкільних автобусів, у тому числі обладнаних місцями для дітей з особливими освітніми потребами, в сумі 21160,0 тис гривень та співфінансування з місцевих бюджетів територіальних громад  шляхом централізованої закупівлі придбано 15 сучасних автобусів на 30 місць кожен. Важливо, що подібні закупівлі відбуваються щороку, що дає можливість послідовно вирішити проблему з довозом учнів та учителів до шкіл.

То ж нехай безпечним та комфортним буде шлях до школи у кожного нашого вихованця!


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram