Сучасний освітній простір Жобринського ліцею

   

Свято Першого дзвоника зібрало на подвір’ї реконструйованого Жобринського ліцею шкільну родину та гостей.

Учні Жобринського ліцею відтепер навчатимуться у комфортному та безпечному середовищі: у просторих кабінетах з якісними меблями, комп’ютерним оснащенням, сучасними внутрішніми вбиральнями. Новий освітній простір закладу мотивуватиме дітей до навчання, забезпечить комфорт та затишок кожному здобувачу освіти та їх наставникам.

 

На даний час, завдяки Програмі Президента України «Велике будівництво», завершено першу чергу реконструкції будівлі закладу. В ході якої виконане зовнішнє та внутрішнє опорядження приміщення, сантехнічні, електричні роботи, влаштовано котельню, систему опалення, зовнішній водопровід та виконано роботи з благоустрою території.

У своєму виступі заступник начальника управління освіти і науки Рівненської облдержадміністрації Марина Пашковська, що брала участь в урочистому відкритті закладу, зазначила, що це лише перший крок до створення сучасного освітнього середовища, що сприятиме розвитку творчої особистості дитини. Наступною чергою – будівництво їдальні, спортивної зали та спортивного майданчика.


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram