Освітяни області готуються до початку навчального року

   

Робоча онлайн нарада з керівниками органів управління освітою районів та територіальних громад відбулась в управлінні освіти і науки Рівненської ОДА.

Начальник управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації Петро Коржевський привітав учасників наради з початком нового навчального року та наголосив на важливості вакцинації серед працівників закладів освіти.

Начальник відділу загальної середньої та дошкільної освіти УОІН ОДА Наталія Беляновська ознайомила з нормативними документами щодо протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби, а також проаналізувала стан вакцинації працівників закладів освіти області.

З поміж інших питань, говорили про стан справ щодо закупівлі ноутбуків для педагогічних працівників області відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України №403 та стан реалізації субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на забезпечення якісної, сучасної та доступної освіти «Нова українська школа» у 2021 році.

Нагадаємо, що для організації дистанційного навчання  у закладах загальної середньої освіти  Рівненської області з державного бюджету виділено понад 39 мільйонів гривень.

Щиро вітаємо колег з початком нового навчального року та зичимо міцного здоров’я та успішноо навчання усім учасникам навчального процесу.

 

 


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram