Старт ювілейної спартакіади «Рух заради здоров’я»

   

Десята, ювілейна спартакіада  «Рух заради здоров’я», з нагоди 30-ї річниці Незалежності України стартувала в комунальному закладі «Рівненський психоневрологічний інтернат», що в с. Боянівка, Олександрійської ТГ.

Для підопічних інтернатів та пансіонатів вона стала досить очікуваною та улюбленою подією. За цей час команди закладів вже здобули достатній досвід у підготовці до змагань, придбали  спортивний інвентар та зручну спортивну форму.

На відкритті спартакіади з вітальним словом до присутніх звернулась Людмила Шатковська, заступник голови обласної державної адміністрації, яка побажала всім присутнім здоров’я та нових спортивних здобутків.

Спартакіада відбуватиметься у два етапи. Перший – у восьми комунальних закладах департаменту, де визначатиметься склад збірних команд, які, у вересні, візьмуть участь у фінальних змаганнях.

Підопічні інтернату тепло зустрічали гостей. Організатори підготували спеціально розроблену програму естафет. В змаганнях брали участь лише жінки, які підтримували кожну учасницю і щиро раділи успіхам. Команди на швидкість долали дистанції, вміло вправляючись з футбольним, фітбольним, баскетбольним інвентарем.

Завершились змагання урочистим нагородженням та врученням сувенірів і подарунків від організаторів.

Разом з департаментом розвитку адміністративних послуг, співорганізаторами заходу вже традиційно стали комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради за участю Відділення НОК України в Рівненській області, комунальний заклад «Рівненський регіональний центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» Рівненської обласної ради, Рівненська обласна організація профспілки працівників соціальної сфери України та адміністрації підвідомчих установ.


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram