Спорудження школи у селі Вири планують включити до президентського проєкту “Велике будівництво”

   

У селі Вири, що на Сарненщині, довгий час діти місцевої школи навчаються у 2 зміни. Навчальний заклад розрахований на 220 учнів, а навчається 600 дітей. При цьому в селі щороку зростає народжуваність.

У 2021 році розпочалися будівельні роботи з закладання фундаменту нової школи. З бюджету Вирівської сільської територіальної громади виділені кошти в сумі 2 000,00 тис. гривень. Загальна кошторисна вартість об’єкта становить 137 833, 943 тис. гривень. Залишкова вартість   на початок року – 137 240, 969 тис. гривень.

Заступниця голови Рівненської ОДА Людмила Шатковська 17 серпня відвідала Вирівську громаду та оглянула приміщення місцевої школи, де разом із головою Сарненської РДА Олександром Коханом  обговорила питання включення будівництва нової, сучасної та просторої школи до президентської програми «Велике будівництво».

Нагадаємо, що проєкт «Будівництво загальноосвітньої школи ІІ-ІІІ ступенів за адресою: с. Вири, вул. Шкільна, 33 Сарненського району Рівненської області» поданий на конкурсний відбір інвестиційних програм і проєктів, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2022 році, та буде проходити оцінювання згідно чинного законодавства.


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram