Розвиток трудового потенціалу

   

Навчання слухачів за напрямком слюсар-ремонтник для підготовки фахівців з обслуговування промислових генераторів електричного струму

18 квітня 2024 року в навчально-практичному центрі «Сучасні слюсарні технології» на базі ДПТНЗ «Острозьке вище професійне училище» завершила навчання група слухачів за напрямком слюсар-ремонтник з метою підготовки фахівців з обслуговування промислових генераторів електричного струму. Навчання проводилось з 1 квітня 2024 року із застосуванням технологій дистанційного навчання. До цільової групи входило 13 слухачів (в основному інженери-механіки, та електрики підприємств аграрного сектору) з семи областей України.

Навчання за короткостроковою програмою (17 годин) проходило в рамках проєкту «Розвиток трудового потенціалу для України», який здійснюється ГО «Міжнародна фундація розвитку» за підтримки Проєкту USAID «Економічна підтримка України». Навчання проводили кваліфіковані викладачі та майстри Острозького вищого професійного училища в сучасній лабораторії з ремонту та обслуговування генераторів з сучасним технологічним обладнанням.

Упродовж трьох тижнів (понеділки та четверги) слухачі опановували знання та вміння щодо експлуатації та технічного обслуговування промислових генераторів електричного струму великої потужності. По завершенні навчання слухачі пройшли тестування на визначення засвоєних знань за результатами якого отримають сертифікат із зазначенням часткової кваліфікації та можливістю проводити на своїх підприємствах обслуговування генераторів електричного струму потужністю до 2000 кВт.

❗️ За результатами опитування учасників тренінгу 90 % опитаних зазначили, що планують отримані знання використовувати у своїй діяльності. 100 % опитаних визнали даний курс актуальним для себе.


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram