Гідно представили Україну і повернулися додому з величезним багажем знань та досвідом!

   

4 учнів із закладів професійної освіти, учасників проєкту EdUP, взяли участь у міжнародному конкурсі “Gold Cup Linde” у Чехії. Проходив він на базі середньої професійної школи у містечку Фридек-Містек. У змаганні взяли участь 132 конкурсанти з 6-країн: Чехія, Україна, Болгарія, Китай, Німеччина, Словаччина.

Денис Котлярчук з Вищого професійного училища 29 Володимирця увійшов до топ-10 кращих зварників, посівши 8-ме місце за 111 методом: дугове зварювання покритим електродом. Решта учасників: Нікіта Нікітін з Вищого художнього професійно-технічне училища Вінниці, Поліна Сулім з Регіонального центру професійної освіти інноваційних технологій будівництва та промисловості, та Віталій Шудра з Ковельського центру професійно-технічної освіти теж продемонстрували високі результати, посівши місця з 19-ого по 25-е.

Перед змаганням свої навички у електро- і газозварюванні здобувачі відточували на виробництві, зокрема на заводі Донмет, а згодом під час Першої навчально-практичної конференції зі зварювання для майстрів виробничого навчання у Вінниці.

????Вітаємо нашу молодь із участю в міжнародному конкурсі та бажаємо їм успіхів і наснаги у навчанні!


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram