Робочий візит до освітянських закладів Сарненського району

   

Директор департаменту Петро Коржевський з головою Сарненської райдержадміністрації Олександром Коханом відвідали освітянські заклади Сарненського району.

В ході робочого візиту Петро Коржевський оглянув опорний заклад «Рокитнівський ліцей №3» Рокитнівської селищної ради, Березівський ліцей Березівської сільської ради, Дроздинський ліцей та Старосільський ліцей Старосільської сільської ради.

Під час спілкування з керівниками закладів та з педагогами Петро Коржевський звернув увагу на необхідність забезпечення безпечного та здорового освітнього середовища в закладах освіти.

Варто відзначити, що в Старосільській територіальній громаді належна увага приділяється національно-патріотичному вихованню. А саме сучасний підхід до викладання предмету «Захист України» у Дроздинському ліцеї Старосільської громади, де встановили інтерактивний тир для віртуальних занять стрільбою та учні мають можливість практично формувати навички прицільної стрільби.

Також, відвідали Березівський ліцей, у якому освіту здобувають 900 дітей та який, безперечно, потребує розбудови і модернізації згідно сучасних вимог.

Звернули увагу і на стан впровадження реформи шкільного харчування у закладах освіти Сарненського району. Адже, з 1 січня цього року всі заклади освіти зобов’язані дотримуватися оновлених норм харчування.

 


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram