Результати основної сесії НМТ на Рівненщині: 135 учасників отримали 200 балів хоча б з одного предмета

   

Через воєнні дії в Україні цьогоріч знову замість традиційних вступних випробувань у формі ЗНО проведено національне мультипредметне тестування (НМТ), як це було у 2022 році та вступні випробування до магістратури за технологією єдиного вступного іспиту (ЄВІ), єдиного фахового вступного випробування (ЄФВВ). Результати будуть використовувати для вступу до закладів вищої освіти України на бакалаврський та магістерський рівні.

Національний мультипредметний тест відбувався у формі комп’ютерного онлайн-тестування. Обов’язкові для здачі предмети – українська мова та математика, предмети за вибором учасника – історія України, іноземна мова, фізика, хімія, біологія.

Загалом на Рівненщині зареєструвалися 10 734 учасників із 374 населених пунктів.

У розрізі предметів другого блоку ( предмет за вибором) учасники визначилися наступним чином:
історія України – 6 802;
англійська мова – 2 031;
біологія – 1 521;
фізика – 265;
хімія – 96;
німецька мова – 16;
іспанська мова – 3.

Тестування відбувалося у тимчасових екзаменаційних центрах (ТЕЦ) під час проведення національного мультипредметного тестування та пунктах тестування (ПТ) під час проведення вступних випробувань до магістратури – ЄВІ, ЄФВВ. Розміщені вони у 9 населених пунктах області, зокрема: м. Березне, м. Вараш, м. Дубно, м. Дубровиця, м. Острог, м. Рівне, м. Сарни, смт. Володимирець, смт. Рокитне.

У цьому році 135 учасників НМТ з Рівненської області за результатами виконання сертифікаційних робіт набрали максимально можливу кількість балів – 200.

По 200 балів із двох предметів – набрали 15 учнів (9 – із Рівненської ТГ, 2 – Дубровицької ТГ, по 1 – із Боремельської, Семидубської, Соснівської та Корецької ТГ). 600 балів набрав 1 учень із Зорянської територіальної громади, а 200 балів – 119 учнів (найбільше – у Рівненській, Дубровицькій та Сарненській ТГ).

Нагадаємо, що основна сесія НМТ стартувала 5 червня. Додаткова (якщо з поважних причин учасник не зміг взяти участь в основній) відбувається з 11 до 24 липня.


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram