Профтехосвіта Рівненщини бере участь у пілотному проекті SELFIE

   

Уперше в Україні 60 шкіл та 30 закладів профтехосвіти пройдуть оцінку впровадження цифрових технологій за допомогою selfie – пілот, що триватиме у квітні-травні 2021 року. Три заклади профтехосвіти Рівненщини є учасниками даного проєкту.

SELFIE – це онлайн-інструмент (заповнення онлайн анкет), спрямований на допомогу закладам освіти в самооцінці ефективності впровадження цифрових технологій в освітньому процесі.

Метою пілотного проекту SELFIE є сприяння цифровій трансформації закладів закладів професійної (професійно-технічної) освіти.

Отже – Вище професійне училище №25 смт Демидівка, ДНЗ «Здолбунівське вище профеійне училище, ДПТНЗ «Сарненський професійний аграрний ліцей» є пілотними в Україні.  Керівники закладів освіти матимуть нагоду налаштувати опитування з урахуванням вимог закладу.

Організовує проект Міністерство освіти і науки України спільно з Європейським фондом освіти за підтримки Міністерства цифрової трансформації України. Про це розповів заступник Міністра освіти і науки з питань цифровізації Артур Селецький сьогодні, 20 квітня 2021 року, під час презентації SELFIE. Підтримку у використанні інструменту українськими закладами освіти надав Європейський фонд освіти та Міністерство цифрової трансформації.


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram