Понад 24 млн взаємодій зі 110 країн, – “Всеукраїнська школа онлайн”

   
Всеукраїнська школа онлайн” працює і демонструє високі показники популярності серед вчителів, учнів та їхніх батьків. Про це повідомив Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет.

“За оновленими даними, на українській платформі дистанційного навчання для 5-11 класів зареєстровано майже 166 тис. користувачів (із них 124 тис. учнів, 34 тис. вчителів і 8 тис. – слухачів)”, – зазначив Сергій Шкарлет.

Міністр розповів, що у ВШО сьогодні доступні 1800 еталонних уроків до 73 дистанційних курсів. Подальша розробка нових матеріалів триває.

“За час функціонування платформи з нею здійснено понад 24 млн взаємодій зі 110 країн і, що надзвичайно важливо, з тимчасово окупованих територій України”, – наголосив Міністр освіти і науки України.

Сергій Шкарлет також анонсував, що найближчим часом очікується презентація мобільного застосунку ВШО для Android та іOS. Це дозволить ще більшій кількості користувачів отримати швидкий та зручний доступ до платформи.

“Із вдячністю до кожного українського вчителя, директора і батьків наших школярів хочу констатувати, що ми змогли не лише напрацювати алгоритми роботи у період дистанційної освіти, але й якісно їх втілюємо в життя. Цей виклик, який ми долаємо спільно, вважаю значним поштовхом на шляху до діджиталізації освіти в Україні”, – підкреслив Міністр.


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram