Підбірка онлайн-ресурсів для студентів професійно-технічних закладів освіти від Міністерства освіти і науки Україниопубліковано 23.03.202023.03.2020 Переглядів: 140 КУХАР: Посібник «Карвінг» Посібник «Кондитерський крем та оздоблення з нього» Посібник «Приготування страв кухонь (народів світу)» Посібник «Приготування салат коктейлів» ПЕРУКАР: Посібник «Основи санітарії і гігієни у сфері послуг» ШВАЧКА: Посібник «Технологія виготовлення чоловічих штанів» ТРАНСПОРТНА ГАЛУЗЬ: «Будова автомобіля» «Електрообладнання тракторів» «Основи стропильної справи» «Правила дорожнього руху» МАШИНОБУДІВНА ГАЛУЗЬ: «Технологія токарної обробки (2 розряд)» «Технологія токарної обробки (3 розряд)» «Технологія токарної обробки (4 розряд)» «Навчально-методичний комплекс з професії «Токар-фрезерувальник» ЕЛЕКТРОМЕХАНІЧНА ГАЛУЗЬ: «Спецтехнологія «Електромонтер» «Електротехніка» «Основи радіоелектроніки» ВЕБІНАРИ ТА МАЙСТЕР-КЛАСИ ДЛЯ ПЕДАГОГІВ ЗАКЛАДІВ ПРОФОСВІТИ ВІД НМЦ: НМЦ ПТО Хмельницької області НМЦ ПТО Запорізької області НМЦ ПТО Сумської області Про це повідомляє Міністерство освіти і науки України (На телеграм - каналі "Департамент освіти і науки Рівненської облдержадміністрації" https://t.me/donrivne можна знайти актуальну інформацію. Переходь на актуальні новини. Формуй новий освітній простір - змінюй філософію освіти Рівненщини!) Поширити: Надрукувати: