Обласний етап Всеукраїнської військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») оголошено відкритим

   

«Національно патріотичне виховання важливе!» Саме під таким гаслом сьогодні, 27 червня, розпочато II обласний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Щороку команди з усієї області збиралися на II (обласний) етап гри, щоб позмагатися із своїми однолітками та весело й корисно провести час на лоні природи. Цьогоріч війна внесла свої корективи в усю систему освіти і хоч команди не можуть зустрітися очно, гра відбувається у змішаному форматі.

Заявки на участь подали 17 команд (роїв) з усієї області. Це 9 роїв у старшій та 8 у середній вікових групах – 102 особи загалом.

 «Війна росії проти України активізувала важливість національно-патріотичного виховання. Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура») створена, щоб плекати в дітях любов до свого краю, патріотизм та повагу до власної держави», – привітав учасників змагання Сергій Подолін, перший заступник голови Рівненської ОДА – голова штабу.

 «Виховання молоді, їх патріотизм і любов до України – це наше майбутнє. Ви уже всі переможці не залежно від результатів, адже зараз ви тут з нами, а подальші конкурси визначать кращих з кращих, тому успіху вам і СЛАВА УКРАЇНІ!» – зазначив у своєму зверненні Петро Коржевський, директор департаменту освіти і науки Рівненської ОДА.

Також привітала учасників змагань заступниця директора департаменту освіти і науки Рівненської ОДА Марина Пашковська та побажала усім нових здобутків та перемог.

Упродовж наступних 4 днів судді будуть оцінювати учасників у конкурсах: «Впоряд», «Ватра», «Рятівник» та «Відун».

Найкращі команди у своїх вікових групах представлять Рівненщину у ІІІ (Всеукраїнському) етапі гри «Сокіл» («Джура»).


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram