Об’єднуватися, розвивати, стимулювати! Молоді вчені Рівненщини обговорили свою подальшу діяльність в умовах війни

   

Виклики та проблеми, то які стоять перед молодими вченими регіону та їх потреби для проведення наукових досліджень зібралися обговорити члени рад молодих вчених на традиційній Регіональній зустрічі, яка відбувалася на базі департаменту освіти і науки Рівненської ОДА.

Зі столиці до Рівного приїхала Голова РМВ при МОН України – Олеся Ващук, яка звернула увагу на обговорення можливостей і викликів у діяльності рад молодих вчених та молодих вчених Рівненської області зокрема.

Діяльність закладів освіти Рівненщини презентував регіональний координатор по роботі з молодими вченими – Сергій Куницький.

Діяльність РМВ при МОН,  та діючі проєкти представила секретар ради – Ірина Оплачко. Вона розкрила проблеми, пов’язані з підтримкою наукової та науково-технічної діяльності в країні, комерціалізацією та впровадженням розробок молодих вчених. А також проєкти, спрямовані на підтримку та стимулювання наукової та науково-технічної діяльності молодих вчених в умовах війни.

«Сьогоднішня зустріч допоможе знайти комунікацію між радами молодих вчених наших ВИШів, в тому числі релокованого Луганського медуніверситету. Не бійтеся бути активним, будьте такими, змінюйте філософію життя. Ви – є майбутнє України, майбутнє ВИШів та науки. Заявляйте на весь світ про Україну. Творіть, досліджуйте, йдіть вперед!» – підсумував директор департаменту освіти і науки Рівненської ОДА Петро Коржевський.


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram