На Рівненщині відкрили 45 клас безпеки. Він працюватиме на базі Зорянського ліцею

   

Навчальний простір розділено на спеціальні зони: пожежна безпека, мінна безпека, цивільний захист та домедична допомога. Приміщення обладнано не лише наочними матеріалами, навчальними макетами небезпечних предметів, тематичними іграми, інформаційними плакатами, посібниками для освітян, а й справжнім бойовим одягом рятувальників та спорядженням.

На першому уроці у класі безпеки дітей навчали порядку дій при виявленні підозрілого чи вибухонебезпечного предмета. А також розповіли, як надати домедичну допомогу травмованим у різних випадках.

«Обізнане підростаюче покоління – це майбутнє нашої країни! Поки лунають сирени та літають ворожі ракети по всій Україні, наші діти вчаться жити в умовах повсякденної небезпеки та стають все розумнішими та відповідальнішими за себе і своїх близьких. В сучасному світі вони не загубляться, а подібні класи безпеки лише допоможуть їм стати більш обізнаними», – підсумував перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін.

В цей же день у Зорянському ліцеї для всіх випускників пролунав останній дзвінок. Цього дня усі — дорослі і діти — стають трішки іншими. Оберемки квітів, усміхнені обличчя і сльози на очах, щирі напутні слова та вітання — все це свято останнього дзвінка.


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram