На Рівненщині пройшов Фестиваль здорового способу життя

   

Фестиваль проводиться за ініціативи Міжнародного Олімпійського Комітету та підтримки Організації Об’єднаних Націй. На Рівненщині Фестиваль проводився на центральних площах міст, в навчальних закладах та інших місцях масового перебування населення з нагоди Міжнародного дня спорту.

Міжнародний день спорту відзначають по всьому світу заради розвитку та миру. Рішення щодо відзначення цього Дня було одноголосно прийнято у 2013 році під час Генеральної Асамблеї ООН.
В області близько семи тисяч учасників з територіальних громад області змагалися між собою в різноманітних спортивних естафетах, брали участь у вікторинах та конкурсах малюнків на спортивну тематику та інших активностях.
Переможці та призери серед територіальних громад області визначалися за найбільшою кількістю учасників у відсотковому відношенні до усіх жителів громади та за підсумками наданих звітів, фото і відеоматеріалів, інформацій у соціальних мережах.
Переможцем та призерами Фестивалю здорового способу життя стали:
І місце – Вирівська територіальна громада;
ІІ місце – Корнинська територіальна громада;
ІІІ місце – Вербська територіальна громада.
Всі вони будуть нагороджені кубками і дипломами комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та призами від Відділення НОК України в Рівненській області.


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram