На Рівненщині в рамках акції “Спортерудит” пропагують велоспорт

   

У всьому світі налічується понад мільярд велосипедів. Сотні мільйонів людей нерозривно пов’язують своє повсякденне життя з цим транспортним засобом. Це означає, що щодня у них відбуваються незвичайні події, нові досягнення та встановлюються власні рекорди. І, звісно, цікавих фактів, пов’язаних з велосипедом, стає все більше і більше.

Випробувати свої знання цими вихідними мали змогу учасники інтелектуального конкурсу «Спортерудит», що вже традиційно в період карантину проводить комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради за підтримки Відділення НОК України в Рівненській області.

До вирішення завдань чайнворду на велотематику долучилось багато краян з різних населених пунктів Рівненщини. Команда лідерів, що надали повністю правильні відповіді, сформувалась із 11 учасників. Використовуючи  програму Random серед них і пройшло визначення переможця.

Отож, інтелектуальним спортивним лідером Рівненщини цього тижня стає Тетяна Мосійчук  (с.Берестовець, Головинська ТГ). Вітаємо Тетяну та дякуємо за участь!

А всіх, для кого велосипед став частиною життя, запрошуємо долучитись до участі у Всесвітній акції «30 днів на велосипеді», що стартує 1 квітня, та зареєструватись за посиланням 

 


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram