Модернізація системи підготовки робітничих кадрів Рівненщини

   

Департамент освіти і науки облдержадміністрації є партнером у реалізації проєкту Міжнародної організації праці «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні». Термін реалізації проєкту  2019 – 2023 роки.

Результатом такої співпраці стало  відкриття 21 жовтня 2021 року навчально-практичного центру «центр з підготовки слюсарів з ремонту колісних транспортних засобів «Північ»

Вище професійне училище № 22 м. Сарни у партнерстві з Сарненською міською радою провели ремонтні роботи майстерень, де розміщено навчальний центр. Спільно із ЗРНГО «Волинський ресурсний центр» підготовлено оновлені навчальні програми, за якими будуть навчатися майбутні спеціалісти. Повний комплект обладнання придбано за рахунок фінансування Міністерства закордонних справ Данії, в рамках проєкту «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні», що впроваджується Міжнародною організацією праці.

У Рівненській області це 27 навчально-практичний центр за галузевим спрямуванням. Центри стають майданчиками, що об’єднують талановиту молодь, професіоналів, бізнес-партнерів.


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram