Квіти перемоги: благодійний проєкт з висадки тюльпанів біля шкіл триває

   

Жовті, червоні, білі, фіолетові. Пришкільні подвір’я навчальних закладів Рівненщини заполонили різнобарвні квіти. Цибулини крокусів, тюльпанів, гіацинтів та нарцисів були висаджені руками школярів восени минулоріч в рамках проекту «Flowers4School». На Рівненщині, окрім інших, до акції долучилися  і Спеціальні школи.  Діти кажуть, що пораються у шкільній клумбі нечасто, але такій нагоді дуже раді.

«Flowers4school» – це благодійний освітній проєкт, спрямований на озеленення українських шкіл від квіткових виробників Нідерландів та України. За перший етап проекту у 2022 році, було закуплено 5 мільйонів цибулин весняних квітів, які висаджені у 10 082 навчальних закладах.

20 квітня розпочався другий етап Всеукраїнського соціального проєкту. Його мета – перетворити кожну українську школу на квітучий парк, де діти вивчатимуть природу та відновлюватимуть ментальне здоров’я. Організатори благодійної ініціативи планують висадити по 10 тисяч тюльпанів у кожній школі України, щоб навесні 2024 року пришкільні подвір’я розквітли мільйонами рослин.

Як школі зібрати 10 тисяч тюльпанів?

1. Перейдіть на сайт «Flowers4school» за лінком https://flowers4school.com
2. Натисність кнопку «знайти школу». У полі пошуку знайдіть свою школу і натисніть «Підтримати». 10 гривень внеску = 1 цибулина.
3. Щоб швидше зібрати кошти на 10 000 цибулин для своєї школи, натисніть «Про школу» і скопіюйте посилання на цю сторінку.
4. Поділіться посиланням на свою школу в соцмережах школи, вчителів, спільних групах випускників, батьківських комітетів та ін.., щоб якнайбільше людей підтримали вашу школу і ви досягнули цілі.


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram