Фарватер з безпеки. Відсьогодні на Рівненщині запрацювало 2 нових класи

   

На базі Городищенського ліцею почав функціонувати клас безпеки. Особливістю його є те, що приміщення облашували в укритті. Ще один оновлений клас запрацював у Опорному закладі Кам’янського ліцею Березнівської міської ради.

В таких класах діти зможуть отримати сучасні знання з домедичної допомоги, мінної та пожежної безпеки, навчитися прийомам психологічного розвантаження. Особливо гостро ці вміння можуть знадобитися зараз: у час, коли на території нашої країни триває війна.

Класи безпеки укомплектовані медичними аптечками та навчальними манекенами, плакатами з алгоритмами надання домедичної допомоги. Окрім цього, важливий блок для освоєння школярами безпечного середовища складають правила дорожнього руху, зокрема актуальним наразі є носіння світлоповертальних елементів в темний час доби.

Колективи усіх закладів отримали подяки від департаменту освіти і науки Рівненської ОДА за створення безпечних умов навчання та виховання дітей у закладі освіти та високі досягнення у формуванні навичок безпечної поведінки учнів.

Варто додати, що нині на Рівненщині функціонує 40 класів безпеки.


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram