Дошкільнята Рівненщини отримали наплічники від фонду UNICEF

   

1000 наплічників з необхідною для школи канцелярією розподілили серед вихованців дитячих садків. Їх отримали діти у громадах Рівненщини. Дарунки призначені для дітей дошкільного віку.

Павлик у свої 6 років вже вміє читати по складах та рахувати до 100. Розповідає, що сумує за своїм рідним містом Маріуполем та найбільше хлопчик чекає на повернення тата…Він у полоні. Хлопчик виховується у сім’ї, де обоє батьків військовослужбовці.

Батько Оленки також захищає Україну. Вже завтра чоловік знову їде на фронт після нетривалої відпустки. Дівчинка разом з іншими дітлахами отримала блакитний наплічник з емблемою фонду ООН UNICEF.

Кожен такий наплічник містить необхідне шкільне приладдя та набір для творчості: зошити, щоденник, фарби, пластилін, ручки, фломастери, ножиці, клей, олівці та кольоровий папір.

«Така підтримка надзвичайно важлива для маленьких українців, адже зараз вони особливо вразливі. Дякуємо облдержадміністрації та міжнародним партнерам за такі актуальні подарунки. Спільними зусиллями маємо розвивати дошкільнят та дарувати їм позитивні емоції», – вважає директорка дитячого садочка с.Зоря Людмила Янковська.

Варто додати, що ще одна партія допомоги стала можливою завдяки співпраці Рівненської ОДА та Дитячого фонду ООН UNICEF. Нагадаємо, що раніше партнери дарували набори з канцелярським приладдям для закладів загальної середньої освіти. Так, 406 наборів «Школа в коробці» були розподілені між школами в яких навчається менше сотні учнів.


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram