Дошкілля Рівненщини в умовах воєнного стану

   

Сьогодення дошкільної освіти Рівненщини обговорили під час освітянської наради.
Під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Сергія Подоліна, за участі директора департаменту освіти і науки Петра Коржевського, начальника управління Державної служби якості освіти у Рівненській області Святослава Сидорук, керівників органів управління освітою територіальних громад розглянуто питання:
формування оптимальної мережі закладів дошкільної освіти;
-охоплення дітей дошкільною освітою;
-створення безпечних умов перебування у закладах дошкільної освіти;
-впровадження різних форм організації освітнього процесу;
-цифровізації дошкільної освіти;
-забезпечення психологічної підтримки учасників освітнього процесу у ЗДО.
«Сьогодні важливо консолідувати усі зусилля влади органів місцевого самоврядування керівників органів управління освітою для забезпечення доступної та якісної дошкільної освіти. Створити безпечні умови перебування для усіх учасників освітнього процесу» – зазначив Сергій Подолін.
Директор департаменту Петро Коржевський зупинився на питанні організації освітнього процесу у закладах дошкільної освіти та зазначив, що сьогодні в залежності від безпекової ситуації та створення умов освітній процес відбувається за очною, дистанційною та змішаною формами навчання.
Святославом Сидоруком презентовано результати вивчення організації діяльності закладів дошкільної освіти в умовах правового режиму воєнного стану.
Під час зустрічі наголошено на важливості дошкільної освіти для розвитку та виховання дітей.


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram