Безпека у школі та поза нею: на Костопільщині запрацював інтерактивний простір

   

У Пісківському ліцеї імені Героїв-земляків, шо на Костопільщині відкрили клас безпеки. У кімнаті є все необхідне, щоб діти різного віку вивчали правила поведінки при пожежі та на воді, знайомилися із рекомендаціями щодо мінної безпеки, вчилися надавати першу допомогу та освоювали навички цивільного захисту населення загалом.

Участь у заході взяли рятувальники обласного гарнізону ДСНС, представники обласної та районної освіти, працівники Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Рівненської області.

«Приміщення функціонуватиме для усіх ліцеїстів. Вчитель, який має намір провести урок, зможе зробити це у зручний час», – розповіла керівниця навчального закладу Оксана Андрійчук.

На відкритті була присутня начальниця відділу загальної середньої та дошкільної освіти департаменту освіти і науки Рівненської ОДА Любов Кривчук, яка вручила колективу закладу подяку за сприяння у створенні класу безпеки та підготовку школярів до надзвичайних ситуацій.

«В умовах дії воєнного стану важливо, щоб у дітей формувалися навички безпечної поведінки, адже це – запорука їхнього здоров’я і життя», – підсумувала Любов Степанівна.


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram