??20 закладів освіти Рівненської області отримали сучасний спортивний інвентар

   
Спортивний набір розрахований на сотню дітей для проведення уроків фізичної культури та тренувань з різних видів спорту. А саме:
?Баскетболу
?Волейболу
⚽️Футболу/Футзалу
?Бадмінтону
♟ Шах/шашок
?Гри у фрізбі
?Чирлідингу
?Регбі
?Гандболу
✅Спортивний інвентар заклади освіти Рівненщини отримали в межах програми “Нова фізична культура” від міжнародного благодійного фонду “Parimatch Foundation”. Програма покликана допомогти вчителям, освітнім управлінцям, батькам і опікунам опанувати необхідний інструментарій.
?Також, міжнародний благодійний фонд організував сьогодні для 60 вчителів фізичної культури тренінг «Сучасні навички та практичні кейси вчителя фізичної культури». На ньому досвідчені педагоги провели авторські майстер-класи з регбі-5, бейсболу, петанку та доджболу, а також розповіли вчителям, яким має бути сучасний урок фізичної культури.
“Спорт допомагає дітям навчитись взаємодіяти з однолітками, йти вперед і не здаватися. Ці навички знадобляться не лише у шкільні роки, а й впродовж усього життя. Важливо, що інвентар, який сьогодні отримали заклади освіти адаптований для модульної системи нової української школи. Це дозволить активно використовувати його як на уроках фізкультури, так і у час дозвілля”, – зазначив Петро Коржевський, директор департаменту освіти і науки Рівненської ОДА.

Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram