«Звіряємо годинники»: моніторинг реорганізованого закладу в Острозі

   

Днями директор департаменту освіти і науки Рівненської ОДА Петро Коржевський приїхав з робочим візитом у Спеціальну школу м. Острога. Разом із заступницею директора департаменту освіти і науки Рівненської ОДА Мариною Пашковською та директоркою закладу Галиною Бернадською  обговорили перші результати реорганізації та намітили напрямки подальшої співпраці і концентрації ресурсів на школі задля ефективного її розвитку. Також Петро Миколайович відвідав приміщення, де мають змогу харчуватися вихованці школи та висловив своє бачення напрямку у якому має рухатися заклад.

У Спеціальній школі м.Острога наразі навчається 212 дітей, з них  – 175 учнів та 37 дошкільнят. Це діти з особливими освітніми потребами, що зумовлені порушенням слуху та тяжкими порушеннями мовлення. У новоствореній школі дітям забезпечують комплексну корекційну-розвиткову роботу та психолого-педагогічну реабілітацію.

Нагадаю, що у 2022 році рішенням Рівненської обласної ради КЗ «Острозька спеціальна школа №2 I-II ступенів» було реорганізовано шляхом приєднання до КЗ «Острозька спеціальна школа №1 I-III ступенів». Тепер мережу закладів загальної середньої освіти обласного підпорядкування складають 18 закладів, з них: 12 спеціальних закладів освіти, 4 заклади спеціалізованої освіти та 2 санаторні школи.

 


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram